Mijn diensten als tekstschrijver

 

 

 

Ik richt mij als freelance tekstschrijver vooral op het schrijven van webteksten. Teksten voor het web schrijven is een specialiteit. Ik schrijf vanuit de gedachte dat elke webtekst een eigen unieke benadering verdient.


Seo teksten
U kunt bij mij terecht voor seo teksten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Deze variŽren van financiŽle producten tot vakantiebestemmingen. Bij het schrijven van seo teksten houd ik rekening met belangrijke aspecten, zoals met zoekwoorden en keyword density. Seo teksten kunnen zowel voor webmasters in de affiliate/adsense richting een uitkomst zijn als voor bedrijven, die hun concurrentiepositie in de zoekmachine willen verbeteren. Een seo tekst is geen op zichzelf staand wondermiddel, maar vormt onderdeel van het geheel.


Productteksten
Het schrijven van productteksten vereist kennis over het product. Ik onderzoek eerst en schrijf daarna een passende producttekst. Een optimale productbeschrijving draagt niet alleen bij aan het verstrekken van informatie aan de klant. De productteksten kunnen ook bijdragen aan een betere positie in de zoekmachines.


Teksten bedrijfswebsite
De website van een bedrijf is het visitekaartje op het web. Een professionele uitstraling is van groot belang. Ik schrijf daarom graag de tekst voor uw website. Wilt u een informatieve tekst over uw producten of diensten? Dat kan. Of wilt u een commerciŽle tekst, die de klant aanspoort contact met u op te nemen? Dat kan ook. Ik schrijf op basis van uw wensen, uw doelgroep en uw doel.

 

Webteksten algemeen

Bovenstaande webteksten zijn een voorbeeld van de mogelijkheden. Indien u op zoek bent naar een ander type webtekst, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik laat u graag weten wat de mogelijkheden zijn.


 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

U kunt bij Ingeborg Teksten terecht voor:

 

Seo teksten

 

Productteksten

 

Teksten bedrijfswebsite

 

Webteksten algemeen

 

Meer weten?

 

info@ingeborgteksten.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingeborg Teksten

 

                                                                                     Ingeborg Teksten -   info@ingeborgteksten.nl